11.1.13

any nou ... un dia qualsevol!

Un altre any ...
Canviar d'any, fer anys, fer un any més d'estar amb algú, fer anys d'una situació nova, ... tot això només es marcar el fet d'una cosa i potser fer una pausa i relaxar la ment, però al cap i a la fi, és un dia més i tot continua igual!
A vegades es necessari posar "pausa", recapacitar, dir-se a un mateix, això no pot continuar així i fer el canvi de xip, però això no te perquè ser un dia marcat socialment sinó que surt el dia que un ho necessita, el dia que es fa necessari aquell canvi.
Moltes vegades s'intenta, i al cap de molt poc temps, tot continua com abans. Espero no sigui aquest el meu cas, de moment porto poc temps en aquesta faceta nova per tant, no puc dir-te si tot continuarà com abans.
He tancat portes que em feien mal, i que en certa mesura no em deixaven tirar endavant, he organitzat idees i donat segons intents i perquè no, intents definitius ... però sobretot, he introduït la paraula relax mental dins el meu dia a dia, ... torno a ser capaç de mirar la televisió sense que el pensament estigui ocupat en mil coses, i sobretot puc tornar a gaudir dels petits moments ... (perquè no, d'unes mini crep amb nocilla).

No hay comentarios: