26.3.12

"l'intocable"

Vaig anar a veure la pel·lícula, amb certes ganes ja que costa trobar un film que es rigui o pel contrari, mostri la forma de viure d'una persona amb una gran discapacitat. I efectivament, te un humor, que a vegades es fa difícil d'entendre per l'entorn, però parla de tot i sense tabús.
M'ho vaig passar molt bé, i havia moments que reconeixia les situacions, amb la principal diferència que en el film la persona te molts diners i això li permet tenir moltes persones treballant per ell.
També, va donar-se aquell moment que vaig sentir tristesa, davant la sol·litud d'aquell home, indefens en els moment que no saps com sortir de determinades situacions i preguntes, que passarà en el futur? algú m'ajudarà? podré? val la pena? ... són aquesta sèrie de preguntes que tota persona pensa en algun moment de la seva vida, però si a més tens una dependència cap a l'ajut, aquestes preguntes poden arribar a condicionar la vida diària, i poder atemorir a qui t'envolta.
També, es parla del sexe en el film, tant la visió i esperances que un mateix en té, com la perspectiva dels altres, posant èmfasi en que la paraula  plaer sexual no te perquè anar relacionat estrictament amb la paraula coit ...
I aquelles casualitats, pretendrem organitzar unes jornades sobre sexualitat i discapacitat, com han de tractar els professionals de determinades discapacitats aquestes necessitats? com ho em de viure? etc etc ...
No se perquè tinc la sensació que m'estic posant enmig d'un fangar, de moment, s'intentarà ... perquè tots tenim dret a disfrutar de la sexualitat!
p.d.: tenia un altre post pensat sobre suportar el dolor i les tècniques a utilitzar, més enllà  de prendre ibruprofeno, és a dir, el sol i el sexe ... però potser serà millor deixar-ho, perquè qualsevol podria que aquest bloc s'està degenerant

7.3.12

buscant, buscant ... he trobat ...

"forever king of pop"

No estava molt convençuda a l'hora d'anar a aquest musical, però reconec que va estar prou bé, si es veritat que no em se les cançons i que la primera part del musical, em va costar entrar en situació, però al final, fins i tot cantava ...


I el que no puc negar es que m'ho vaig passar molt bé durant tot el dia, dinant súper bé i passejant al llarg del riu Segre.

6.3.12

"un noia com jo en un lloc com aquest"

Aquell cap de setmana va ser una mica així, ... que hi feia una noia com jo en un lloc com aquell??
Primer al sopar literari, on clarament, i posteriorment ja ho entendràs, estava en un lloc que no era el meu lloc, i després el musical del Michael Jackson, sense ser-ne fan, però la qüestió està en que aquest dia va ser molt millor que el primer!