26.9.12

una Diada especial ...

Efectivament va ser una diada especial!!
Sense saber com, allí estava. Jo que vaig demanar un autocar adaptat amb la total convicció que no seria possible, per sorpresa meva va haver-ni. No t'enganyaré, em feia bastant de respecte, tanta multitud de gent, que es podia descontrolar i sense saber per on escapar-me, però ... la il·lusió i les ganes de ser-hi va guanyar!
Quan vam arribar a Barcelona, tot ja estava ple, els mòbils no funcionaven i en un parell de minuts ja vam perdre de vista la gent de Golmés, allí vam continuar amb l'Antonieta i esperant l'Andrea.
Cada cop s'omplia més i més de gent, fins al punt que ja no valia la pena plantejar-se si ens movíem o continuàvem allí esperant-los. L'ambient es insuperable, i en aquell moment penses i tornes a pensar que tot allò valgui la pena, ... massa present estava la manifestació del 10 de juliol on tot allò va quedar en un no res. Avui, quan ja som a finals de setembre, potser es pot dir, que si va tenir sentit, tot i que ho dic amb la boca petita, no fos cas, no fos cas, ...
Tots junts, i després de molta estona estar parats vam començar a caminar, fins que ja prop de l'hora que s'havia de ser a l'autocar vam començar a marxar ...i a partir d'aquí, tot una altra aventura ... anar a l'altra punta sense poder utilitzar transport públic, taxi, només la pròpia voluntat de caminar!!

No hay comentarios: