9.12.11

pensar en temes difícils ...

Aquests dies, per diversos motius, penso en envellir, en la mort, en com envellir, fins on estic disposada ... tot això va apareixent a la meva ment sense cap resposta clara per a cap pregunta.
La majoria de converses sorgeixen per un parent que tenim, que la seva vida va degradant-se molt poc a poc, perdent cada facultat i només sent un cos que alimenten i cuiden. I el primer pensament que tinc en la ment, és que això no ho vull ni per cap dels meus familiars ni per mi.
A més, ahir amb el David parlàvem de la mort d'un home amic de la seva família després d'una llarga i dura malaltia, jo crec que és una de les més difícils que en aquest moment hi ha. L'home a donat  el cos a la ciència i a més "el seu adéu" no el faran en una església sinó que tots faran un beure en un restaurant. I això et fa pensar, que més maco pot haver-hi després d'haver patit i lluitat que fer una despedida diferent!!
Ja fa temps que penso que he de fer el testament vitae, i perquè no, també deixat dit totes aquestes coses (l'Andrea sempre diu que farà el que voldrà que jo no ho veuré), però alguna cançó de SAU, Manolo Garcia, algo diferent ... perquè no ja començar a pensar-hi?

No hay comentarios: