9.9.11

vacances: que té Sevilla d'especial?

Aquesta és una bona pregunta,  perquè Sevilla te alguna cosa diferent que no te Barcelona o Lleida, passeges pels seus carrers i és respira una forma de vida diferent.
La gent no corra, no va estressada, no s'aglomera ... i durs 3 hores en aquella ciutat i l'angoixa que podies dur ja se n'ha anat.
I la seva gent? amb el seu accent, tot i que puguin dir les coses enfadats sembla tot el contrari ... quan preguntes alguna cosa fins i tot, són capaços d'acompanyar-te fins allà on vols, ... són simpàtics, amables, es preocupen de tu, tot i que segur que algun defecte també deuen tenir, per passar-hi les vacances és genial  ...
Però, també hi ha coses que et fan pensar ... i no és a nivell de tracte sinó a nivell més general, ... passeges pel carrer i no hi veus immigrants, ni locutoris, ni basars xinos, ni carnisseries, .... 

Per un altre costat, la ciutat està més adaptada del que jo em pensava, hi ha coses diferents del que es pot trobar aquí.  El carril bici a més a més, trobes dibuixat la cadira, és a dir, també es transforma en un carril cadira, és pràctic, així no trobes ni gent ni les rajoletes pesades que poden haver-hi a la vorera. Pel que fa als edificis, està prou adaptat, així com l'entrada als edificis on a tot arreu apliquen descomptes o entrades gratuïtes per mi i pels acompanyants. 
A més, a tot arreu veus cartells sobre que aquell edifici està subvencionat per l'estat ... i així van vivint, i en canvi aquí, ens  estressem, tenim problemes de convivència, de falta de diners, ... però en fi, com Catalunya res i per anar de vacances Sevilla!!

No hay comentarios: