27.4.11

carta als alcaldables de Golmés

Us escric aquest e-mail com a alcaldable que ets. Bé, aquest correu va dirigit a tot el teu equip.
Avui he tingut que anar a l’ajuntament a comunicar que el banc col·locat davant el consultori mèdic m’obstaculitzava el pas, a mi i a altra gent amb mobilitat reduïda, així com si es donés el cas que una ambulància hagués  de recollir a algú de dins el consultori. El banc ja està retirat.
Però el cas es que s’ha comés l’error de no pensar en alguns dels habitants de Golmés que tenim certa dificultat per a desplaçar-nos, i això no es agradable. Com et pots imaginar la vida ja te moments de prouta dificultat, per a què encara els dirigents del poble que vius ho compliquin més. I també, et diré que no ha estat gens agradable anar a l’alcalde i exposar-li la queixa. No s’hi havia d’haver arribat!
Com a alcaldable, et  demanaria a tu i al teu equip, que davant qualsevol dubte que puguis tenir sobre la realització d’una rampa, posar un banc, arbre, o qualsevol objecte d’ornamentació en qualsevol lloc del poble, la construcció d’un nou edifici, o el que sigui, no dubtis en fer una trucada a mi o qualsevol persona amb mobilitat reduïda, per a saber si allò podrà molestar o ser totalment accessible.
Pensa que, una trucada per a consultar mai em molestarà, en canvi haver de comunicar que allò obstaculitza si que molesta i dol!
Podríem dir aquella frase feta que diu “millor prevenir que curar”.
Espero que tu i el teu equip ho tingueu en compte en el moment que estigueu dirigint Golmés.
Atentament,

1 comentario:

Lisard Torró dijo...

No ho entenen, ni ho entendran. Encara sembla que es passen la vida fent favors, i no acomplint les seues obligacions. D'això se'n diuen perdonavides!

per a que veges que la situació pot arribar a ser molt més greu, irritant i irrespectuosa (si cap) et deixe l'enllaç d'un vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=UgvkyDKYVlI

http://www.youtube.com/watch?v=je9OJwpXHYw