6.11.10

activitats Marató TV3 2010


S’aproxima el fred, això significa que s’apropen les festes de Nadal, les compres, les reunions en família, ... i també com cada any la Marató de TV3. Aquest any la Marató tracta sobre lesions medul·lars i dany cerebral adquirit, qui no coneix algú que va en cadira de rodes? O una lesió cerebral li ha deixat danys difícilment irreversibles? O aquella història que ens va fer posar els ulls tristos de les conseqüències que ha sofert? Seria difícil trobar algú que ens digués que no a aquesta sèrie de preguntes.
En aquesta edició, ens em agrupat un grup de persones amb l’objectiu de mobilitzar i sensibilitzar la població de Golmés. Aquests són els dos principals objectius que ens plantegem, primer i seguint les línees de la Marató de tv3, recollir diners per a la investigació d’aquestes malalties. I segon, informants una miqueta més sobre elles.
Per aquests motius, em pensat organitzar diverses activitats, en podreu trobar dirigides a divertir-nos, passar una bona estona, gaudir mirant els nens i nenes d’aquest poble, ... Això es durà a terme a partir d’una desfilada de roba infantil que realitzaran els nens i nenes  del col·legi Francesc Arenes de Golmés, desfilant la roba de moltes botigues de Mollerussa que ens col·laboren en aquesta bona causa. També, ens ho passarem molt bé amb un concert de rock, on grans i joves ballarem i cantarem fins que les cordes vocals ens ho permetin.
En un altre bloc de les activitats que realitzarem, estan més dirigides a conscienciar, informar, emocionar-nos, escoltar i comprendre, deixar parlar el silenci, aprendre una mica amb les històries que ens explicaran professionals del tema i afectats per aquestes malalties.
Només ens queda demanar-vos que sigueu còmplices en totes aquestes activitats, que acompanyem a aquells que un dia es van sentir sols i sobretot, que siguem SOLIDARIS en aquests temps difícils que estem vivint, perquè amb el nostre granet de sorra podrem fer possible la investigació per aquestes malalties!

Moltes gràcies i us esperem

No hay comentarios: