3.9.10

com una novel·la negra

La vida sempre sorprèn, i quan menys t'ho esperes algo fa canviar allò que pensaves o reafirma el que havies descobert.
Ha estat complicat, en un moment determinat has de prendre una decisió, i ho fas! Mogut per l'interès econòmic, per la continuïtat, pel futur, per no perdre allò que fa tant de temps que hi estàs dedicant temps, ben bé no se per quin motiu desideixes continuar i insitir als altres per a que ho facin. Primer, ves que els altres no ho tenen clar, i tot i això continues amb la teva postura inicial, fins que finalment segueixen el que tu creus ha estat un bon consell!
I de cop i volta entres en una novel·la negra que et costa assimilar. Es fan present un seguit de preguntes sense resposta. Van passant els dies i la trama es més i més gran, fins al punt que no veus on pot tenir el seu final.
Les persones no són el mateix, aquell qui tu confiaves i respectaves no saps qui és, aquell qui creus et donarà suport i t'entendrà et fa retrets, i només penses que està passant i quin serà el final d'aquest tràiler.
A més, comencen a haver-hi els propis retrets, és inevitable pensar en que si fos per la pròpia insistència no seriem uns personatges centrals de la novel·la. En cap moment hi ha hagut cap comentari envers aquesta decisió, tot el contrari, crec que tothom pensa ha estat el millor, però és inevitable pensar que no era necessari estar en aquests embolics, però també, i pot semblar una mica contradictori és totalment necessari lluitar per allò que un creu!!!

No hay comentarios: