15.2.10

esport i ideologia

Ahir va succeir un d'aquests fets que et fa pensar que encara no vivim un en país normal. Estàvem mirant el partit Barça-Atletico, i la meva germana anava celebrant els gols del seu equip, doncs dos persones del bar, li van dir si era madridista, merengue, i més coses!
Darrera nostre hi havia dois nois que també feien comentaris de caire futbolístic, que van disminuir al sentir els comentaris d'aquests dos "senyors", i permetem que utilitzi les dos cometes ... Suposo que van disminuir-ho perquè no volien que els seus comentaris fossin considerats com el dels altres personatges. També una dona que se n'anava, li va dir que no li agradava el futbol però que esperava guanyes l'atletico només pels comentaris que havien fet.
Em varen venir diverses preguntes al cap, que cadascú no pot ser de l'equip que vulgui? pel fet de ser de qualsevol equip d'Espanya es sinònim de ser fatxa??? ...
També, va ser curiós el fet que les persones que ho van dir parlaven castellà ... però bé, s'ha de respectar la llibertat d'expressió diuen! encara que aquests que ho diuen són els primers a no respectar-la.
Vivim en un país força immadur, i aquests petits detalls ho reflexen, i també en un país que es guia massa pel futbol, quan hi ha problemes més seriosos!

No hay comentarios: