11.1.10

fi del calendari ...

FI DEL CALENDARI ...

Com tota cosa que comença te el seu final, i el final del calendari es enormement satisfactori. Es va aconseguir recollir 3.119€, i per aquest motiu només puc que dir GRÀCIES!
GRÀCIES ...
Als que heu fet possible la seva realització, col•laborant-hi i dedicant una miqueta del vostre temps, tot i que la frase feta diu “el temps es or”, a vegades invertir-lo amb els altres és molt gratificant,
A totes les empreses que heu ajudat,
Als establiments de Golmés, Mollerussa, Cervera i persones de fora vila que van ajudar a distribuir-lo,
A aquells que m’han aproximat als mitjans de comunicació, no m’hagués imaginat que era tant divertit sortir al diari!
A qui ha intentat una entrevista amb TV3, ... si si TV3!!!!
A tots aquells que em feien comentaris agradables, us asseguro que en algun moment eren de molt agrair!
A tots aquells que l’heu comprat, i a més a més, ho heu dit als vostres familiars i amics perquè el compressin,
A la família i amics per la paciència que van tenir tots els mesos,
A les associacions, grups i persones diverses que surten a les diverses fotografies,
A la fotògrafa, per acceptar de fer-ho i perquè ara ja he aprés que fer una fotografia no només es posar-s’he davant una càmera,
A les membres de l’Ajuntament que van participar a elaborar la presentació, va ser un dia que sempre recordaré,
A tots vosaltres moltes gràcies!

En la majoria de casos quan es decideix fer alguna cosa ve donat per alguna implicació personal que et fa decidir a implicar-te i moure’t per aconseguir algun objectiu determinat. En aquest cas, l’objectiu principal era aconseguir recollir molts diners, objectiu que varem aconseguir. Però, no solsament es tractava de recollir diners també, i seguint la tònica de la Marató hi havia el fet d’una divulgació i cert grau de demostració que quan un pretén una cosa la pot aconseguir.
A més, us he de confessar que amb aquesta Marató he descobert que la meva malaltia és una malaltia minoritària. Tal i com vaig anomenar el dia de la presentació del calendari, totes elles tenen unes característiques comunes, una d’elles és el nombre d’afectats, i es en aquest punt on jo creia tenia més afectats que el considerat com a minoritari. Però, uns dies abans del dia de la Marató de tv3 van fer un reportatge sobre un nedador que la patia i també el mateix dia una nena, la Patrícia, en va ser la protagonista.
Realment, no se explicar-vos el perquè, però, veure aquella nena va donar més sentit a tota la feina feta i diners recollits, i vaig pensar que encara tenia més sentit haver dut a terme el calendari!

1 comentario:

Carme dijo...

Moltes felicitats Laura!!!!! Has fet un treball magnífic.