1.12.09

Dia internacional contra el SIDA!

No sóc partidària dels dies internacionals de les diferents coses, penso que les persones, les problemàtiques, les diferències són molt més que un dia determinat. Tot i això, aquest és diferent, i no se explicar-te ben bé perquè ... en si es el mateix que sempre, el tracte diferenciat cap a les persones que ho sofreixen, i si parlem de la resta del món, també pels nens ... els grans indefensos!
Però a part d'això, i tu ho saps, sempre m'hi ha vinculat l'angoixa que vam passar i tots els perquès, coms, que farem, i no se quantes coses més que vam pensar aquells dies ... fa tants anys d'això, i era tant innocent!!! bé, érem tant innocents ... La veritat es que crec que després d'aquell període em vaig fer gran ... per sort, va ser una falsa alarma, sobretot per la part que era qui estava en suspens ... tot i això, tenia clar que si ell pringava, jo també.
Quan ets tant jove no te'n dones comte de tot el que fas, del perill a que t'exposes, de tot el que implica aquell acte que en aquell moment només es irracional ... no es fins que han passat els anys que no has pogut oblidar els moments abans de recollir els resultats, totes aquelles promeses que fas amb tu mateix i amb l'altre, i que no se perquè el vent se les emporta.

No hay comentarios: