4.8.09

dies tontos ...

A LLeida portem uns dies que com es diria col·loquialment sembla que "haguem xafat merda". Primer va ser la mort dels bombers amb l'incendi, i aquest cap de setmana la gran pedregada, també amb una mort i moltes collites destrossades.
La notícia de l'incendi va ser com una pel·lícula de terror molt dolenta, on hi havia personatges que explicaven la seva versió, potser moguts per la ràbia i por del moment, o potser simplement perquè expressen amb molta facilitat, diria que massa. Hi van haver moments, que pensava que allò no es podia dir quan hi havia persones que hi han deixat la vida.
Tal i com vaig llegir, en una columna d'un diari eren "bombers herois", tot i que els meus herois de la infància no morien en les seves heroïcitats.
El d'aquest cap de setmana fa sorgir sentiments d'impotència i ràbia, davant no poder fer res per evitar la pèrdua de tot el treball d'un any. Tot i que, sense tanta violència com la de dissabte, n'he viscut alguna i he vist les llàgrimes corrent per les galtes pensant en aquest tros ple de poma que demà havies de començar a collir.

No hay comentarios: