28.3.08

per fi unes vacances ...

Pel títol et pots pensar que he anat a algun lloc, no es així
però m'ho he passat bé aquests dies
una vegada més a quedat demostrat que no és necessari fer grans coses per a sentir-se bé,
perquè només he fet això cine, un sopar, un tomb, una xerrada amb una amiga, un cafè, tenir la Marina als braços, i una excursió ...
petites coses que fan gran el dia.
Suposo que tenia ganes de sentir-me bé, de no estar cansada, de no notar el mal de cama, i aquests dies han sigut així.
Espero poder-los repetir en poc temps, i gràcies a tots el que ho feu possible

11.3.08

el que m'agrada

Avui per fi m'he quedat sola i he pogut ficar la música "a tota pastilla"
... quines ganes en tenia ...


Amor mío, si estoy debajo del vaivén de tus piernas,
Si estoy hundido en un vaivén de caderas
Esto es el cielo, mi cielo
Amor fugado, me tomas,
me dejas, y me exprimes,
y me tiras a un lado

Te vas a otro cielo y regresas como un colibrí
Me tienes como un perro a tus pies.

Otra ves mi boca insensata, vuelve a caer en tu piel,
Vuelve a mi tu boca y provoca,
Vuelvo a caer en tus pechos en tu par de pies.

10.3.08

l'endemà del 9-M

Per fi s'ha acabat, ara que descansin, que ens deixin descansar i sobretot que actuïn!
Hi ha varies coses que no entenc, crec que visc en un país, que pel sol fet de viure-hi ja comporta no entendre res ...
L'elevat nombre de vots als socialistes, no ho entenc! que hem oblidat el caos de rodalies? les rebaixes a l'estatut? l'ave? l'apagada de l'estiu? ... i segur que em deixo coses.
Tot pel vot útil, per la por, ... s'ha de reconèixer que els assessors del PSC han fet una bona campanya, però els ciutadans també em sigut una mica ingenus de creure'ns que el llop es tant ferotge, si està bé que el PP no estigui al govern, a més a mes de les polítiques anticatalanes que tant li agrada fer també perquè el govern actual pugui desenvolupar diverses lleis ... personalment penso que el llop no mossegaria tant fort.
I el segon punt, ERC, jo sóc una de molts que aquest any va decidir castigar al partit i votar a un altre, motiu: haver-se ajuntat amb psc ... també sóc dels molts que el dilluns teníem remordiments d'aquest càstig, una mena de "mares protectores" ens va envair i pensàvem que no n'hi havia per tant, tot i això avui torno a estar descol·locada, continuo sense entendre els motius dels moviments interns i he tornat a pensar que no em vaig equivocar amb el canvi de vot.
I per últim, CIU, si es veritat que des de la seva gran davallada no han tornat a treure els mateixos resultats però han aguantat i bé el bipartidisme que s'està duent a terme en aquest país ... i els felicito per això, sobretot a la persona del Duran que no és gens fàcil fer el que ell ha fet.

5.3.08

les llàgrimes de Messi

Del partit d'ahir segur que se n'ha parlat, del resultat, del futbol, del Messi, també de les seves llàgrimes ...
jo n'he fet la meva interpretació ...
l'entenc al noi
eren llàgrimes de ràbia, de ja hi tornem a ser, això no s'acabarà mai, un altre cop el mateix, ara que tot m'anava bé no, i etc etc etc etc
són inevitables les llàgrimes! tant a ell perquè es jove com si fos més gran.
A mi m'ha passat i potser per això en faig aquesta interpretació, i ara m'observo amb lupa de dalt a baix i a la mínima que alguna cosa penso, i només penso que no m'agrada, ja tinc la por que tot torni a començar ...

tot costa!

Tinc la sensació que estic millor, i efectivament és així!
Però a la mínima m'esgoto, i a la mínima totes les alertes estan posades ...
aquest cap de setmana vaig sortir i apoyar la cama, m'havíeu d'haver vist a la nit, com qui hagués fet la marató, ... però em va anar super bé cansar-me, d'allò més bé!!
i per algun lloc es comença

4.3.08

fira natura

Diumenge seguint a la meva germana (ella volia anar-hi) vam anar a Fira Natura a Lleida, ... una fira com una altra amb tema de fons l'ecologia, no em va desagradar tot i que hi ha coses a parlar: primer, no mengis carn perquè els animals es sacrifiquen? i no s'han preguntat que la proteïna de la carn i també del peix es necessària? i el negoci que mou la ramaderia, pesca, les granges de tota mena?? o es que viurem de l'aire?
També es criticable, el cost que valen les coses fetes amb productes naturals, a mà o ves a saber com. Ella va veure un bolso, molt bonic, força gran, per a ficar-hi dins la carpeta i altres coses, color bonic i també els seus detalls però la gran sorpresa va ser el preu 65€, cosa que et fa pensar que per ser ecologista has de ser ric!

els primers calçots!

Sí, no havia menjat mai calçots! I amb la moda que estan ja era hora.
Com tot és difícil jutjar la primera vegada, no saps de que va la cosa, com anirà, hi ha aquell neguit, i després quan ja ha passat poder valorar també es fa difícil, no tens res a que comparar-ho, això si et queden les ganes de repetir i a partir d'allí ja et tornés molt més exigent, tot ho vols millor i esperes que el resultat sigui millor ...
Bé tornem al tema perquè m'he desviat una mica, doncs sense tenir una idea molt clara de que opinaria del calçot em va agradar força, probable que hi hagi un segona vegada, ... això si al costat d'uns caragols res a fer!