10.3.08

l'endemà del 9-M

Per fi s'ha acabat, ara que descansin, que ens deixin descansar i sobretot que actuïn!
Hi ha varies coses que no entenc, crec que visc en un país, que pel sol fet de viure-hi ja comporta no entendre res ...
L'elevat nombre de vots als socialistes, no ho entenc! que hem oblidat el caos de rodalies? les rebaixes a l'estatut? l'ave? l'apagada de l'estiu? ... i segur que em deixo coses.
Tot pel vot útil, per la por, ... s'ha de reconèixer que els assessors del PSC han fet una bona campanya, però els ciutadans també em sigut una mica ingenus de creure'ns que el llop es tant ferotge, si està bé que el PP no estigui al govern, a més a mes de les polítiques anticatalanes que tant li agrada fer també perquè el govern actual pugui desenvolupar diverses lleis ... personalment penso que el llop no mossegaria tant fort.
I el segon punt, ERC, jo sóc una de molts que aquest any va decidir castigar al partit i votar a un altre, motiu: haver-se ajuntat amb psc ... també sóc dels molts que el dilluns teníem remordiments d'aquest càstig, una mena de "mares protectores" ens va envair i pensàvem que no n'hi havia per tant, tot i això avui torno a estar descol·locada, continuo sense entendre els motius dels moviments interns i he tornat a pensar que no em vaig equivocar amb el canvi de vot.
I per últim, CIU, si es veritat que des de la seva gran davallada no han tornat a treure els mateixos resultats però han aguantat i bé el bipartidisme que s'està duent a terme en aquest país ... i els felicito per això, sobretot a la persona del Duran que no és gens fàcil fer el que ell ha fet.

No hay comentarios: