25.2.08

va de cine!

Tenia diverses pel·lícules a comentar, quasi que no me'n recordo de quines eren ...
Comencem per la més propera en el temps:
"Juno", la veritat es que esperava molt més d'aquest film, encara que si d'una forma diferent però hi vaig seguir veient els tòpics americans, sobre la família, el sexe, les adopcions ... es troba molt adequat la forma d'expressar-se, sense embuts, sense complexes, i dins el traumatisme de donar un fill el film te un final feliç.
"en el valle de elah" més tòpics americans, més sobre més, poca crítica al sistema americà respecte les guerres, per no dir gens! Només en podem extreure el difícil que és per als nois soldats viure aquestes situacions i com això els pot portar a ver veritables barbaritats en aquella gent.
"los crímenes de Oxford", buff una altra pel·lícula amb poca cosa per contar. Es d'aquells films que als primers cinc minuts ja saps qui es l'assassí, i l'encertes!! per tant, em va decebre!
Per fi en puc comentar una que em va encantar "lejos de ella", una història d'amor, d'amistat, d'afrontar una malaltia, de com aquesta malaltia et pot fer oblidar el que fins aquell moment era allò més important i saber que no es pot tornar a enrera, que res serà com abans.

No hay comentarios: