2.9.07

"el club de los suicidas"

Ahir vaig anar a veure aquesta pel·lícula, havia sentit alguna crítica que em va agradar i allí estava entrant al cine ... i em va agradar!
Parlar d'aquest tema sempre costa, i no és que la pel·lícula aprofundeixi molt en el tema, però si que et fa donar comte que tothom pot entrar en aquest cercle que costa de sortir, però que una petita cosa ajuda a seguir endavant, tant l'amor, un fill, ... com una sortida de sol que et fa pensar en voler seguir-les veure ...
També amb el film et fa pensar amb "la societat cruel", un dels nois del club està obés i la forma de reconeixer-la en la seva feina es dient-li "el gordo", ... amb això no pretenc dir que totes les persones amb alguna diferència física hagin de caure en una depressió i fer intents suicides, però si que afecta com som tractats per l'entorn.
... hi ha un moment de la pel·lícula on fiquen una cançó del Sabina, mentre els components del club van morint (no us dic com perquè està bé veure-ho), doncs aquell moment fa pensar!!
Bé, potser la veieu i em dieu que no n'hi ha per tant, a vegades el moment en que la mires o determinades experiències viscudes et fan més sensible ....

No hay comentarios: